Joanne Walle

afvallen

Wie is Joanne

Joanne (52 jaar) had het doel om echt haar leefstijl te gaan veranderen, en dat heeft ze gedaan. Samen met coach Joris zijn ze stap voor stap te werk gegaan, een sportschema, voedingsbegeleiding en de dagelijkse activiteiten laten toenemen. Het resultaat: 2,2 KG eraf in de eerste maand!

Het verhaal van Joanne

Joanne heeft een bijzonder verhaal. Een tijd geleden deed ze wel drie keer per dag mee aan groepslessen bij een andere sportschool. Hoewel ze dit lange tijd volhield, bleef het resultaat uit, omdat groepslessen vooral gericht zijn op kracht-uithoudingsvermogen. Vervolgens stapte ze over op dure personal training lessen, maar ook dat leverde niet het gewenste resultaat op, waardoor ze na drie maanden stopte. Daarna probeerde ze nog veel te wandelen en hard te lopen, maar kreeg last van knieklachten. Dit zorgde ervoor dat ze helemaal stopte met sporten, totdat ze uiteindelijk besloot de stap te nemen naar Healthy Habits.

Bij Healthy Habits hebben we een compleet plan voor haar opgesteld. We bekeken waarom afvallen eerder niet lukte en legden de theorie hierachter uit, zodat ze dit zelfstandig kan toepassen. Daarnaast stelden we een plan op dat voeding, dagelijkse activiteiten en een op maat gemaakt krachttrainingsschema omvat. Dit plan volgt ze tot op de dag van vandaag, met geweldige resultaten.

Joanne's resultaten

7 – mei – 2024

27 – juni – 2024

Ook zo'n resultaat als Joanne?