Fitness

Fitness en Functioneel trainen

FACILITEITEN

Fitness bij Healthy Habits in Eindhoven is een andere ervaring dan bij grote sportscholen! Bij ons ervaart de sporter een rustige sfeer, hoogwaardige apparatuur en een coach die jou overal in kan ondersteunen en motiveren. Wat je doel ook is. Bij ons sporten en fitnessen mensen met allerlei verschillende doelen. Wil je afvallen, flexibeler worden, sterker worden, herstellen na een blessure of gewoon fit blijven? Wij helpen je en coachen je naar wens.

COACHES

Wanneer je traint bij Healthy Habits in Eindhoven staat er een team van gediplomeerde en deskundige coaches voor je klaar. Zij voorzien je van een goed doordacht plan en schema wat het sporten zo effectief en aangenaam mogelijk maakt. Heb je specifieke wensen? De trainer kan een persoonlijk plan samenstellen.

ONDERSTEUNING BIJ HERSTEL

Bij Healthy Habits zijn onze gespecialiseerde coaches er om je te helpen te herstellen na ziekte of een blessure. We bouwen de belasting rustig op, zodat je binnen afzienbare tijd weer terug bent op je oude niveau. We werken samen met fysiotherapeuten in opleiding die gerichte adviezen kunnen geven en eventueel een begeleidingstraject kunnen bieden.

Voor meer informatie of het plannen van een kennismaking laat je gegevens hier achter.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.