Milon

Slank en fit in 35 minuten

Milon is ‘fitness nieuwe stijl’. Sneller, veiliger en effectiever. Ideaal, ook als je niet zo van sport houdt of weinig tijd hebt. Kom het eens vrijblijvend uitproberen!

Sneller

Milon is het unieke concept waarbij je een volledige training in 35 minuten voltooit. Hoe dat kan? Lees verder.

Gemakkelijker

Milon werkt via een persoonlijke pas waarmee de toestellen zich automatisch aanpassen naar jouw opgeslagen instellingen en niveau.

Effectiever

Door de efficiënte opstelling en state-of-the-art technieken is een Milon training een van de meest effectieve workouts denkbaar.

De voordelen van Milon

Je traint op de unieke Milon Cirkel Q in centrum Eindhoven!
Spierversterking en conditieverbetering in slechts 35 minuten op volautomatische toestellen van De Milon Q (nieuwste en nog betere versie van Milon) die iedere stap registreren en je dus perfect sturen naar een optimaal resultaat. Snel, veilig en effectief!

Je ervaart personal training van onze coaches
Ondanks dat je op de meest veilige en efficiënte toestellen traint, is jouw coach er om je te assisteren, corrigeren en motiveren. Onze coaches bieden personal training voor iedereen. Zij zorgen ervoor dat je lekker traint en met een tevreden glimlach en een voldaan gevoel weer naar buiten stapt.

Je eigen individuele maatwerk-programma
Wij passen de training altijd aan jouw persoonlijke mogelijkheden aan. We zorgen ervoor dat je met een trainingsprogramma vol variatie en uitdagingen je doelen bereikt.

Voor meer informatie of het plannen van een kennismaking laat je gegevens hier achter.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.