Afvallen Eindhoven

Afvallen in Eindhoven? Kies voor een gezonde leefstijl

Afvallen in Eindhoven doe je bij Healthy Habits. Bij ons is afslanken veel meer dan snel wat kilo's kwijtraken met een crashdieet. Wil je blijvend afslanken? Dat kan. Samen gaan we aan de slag met je leefstijl, met voeding en beweging. Hoeveel kilo's je ook kwijt wilt, wij gaan voor een resultaat dat blijvend is. En daarvoor gaan we samen met jou werken aan een nieuwe leefstijl, die helemaal bij jou persoonlijk past. Want gezond eten kan echt ontzettend lekker zijn. En bewegen is hartstikke leuk en gezellig.

Waarom kies je voor afvallen in Eindhoven bij Healthy Habits?

  • een gezonde leefstijl die je heel kunt volhouden
  • effectief sporten en bewegen onder leiding van enthousiaste coaches
  • effectief sporten in een gezellige omgeving
  • professioneel voedingsadvies van een voedingsconsulente
  • gezond en toch heel lekker eten

Coaching en hulp bij afvallen in Eindhoven

Voedingsconsulente Patsy: voeding en beweging

Bij voedingsconsulente Patsy van Healthy Habits kun je terecht voor voedingsadvies als je wilt afslanken.  Patsy weet alles van de combinatie voeding en beweging, want naast voedingsconsulente is zij ook personal trainer, fitnesstrainer en spinning-, steps-, aerobic,- en yogadocent. Als voedingsconsulente helpt zij je resultaten behalen met het aanpassen van je voedingspatroon. Ze geeft je persoonlijke adviezen op maat, zodat je kunt blijven eten wat je lekker vindt en toch kunt afslanken in Eindhoven. Patsy’s specialisaties zijn kinderen met overgewicht en vrouwen in de overgang.

Voedingscoach Lori

Voedingscoach Lori van Essink City Gym is afgestudeerd op dit vakgebied. Zij heeft een breed scala specialisaties, onder meer de hormoonhuishouding, voeding-gerelateerde aandoeningen zoals diabetes maagverkleiningen en eetstoornissen en ziektebeelden. Zij is bovendien in opleiding als diëtiste. Haar brede kennis van sport en beweging zet zij vol overgave en enthousiasme in voor onze leden.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.