Fitness Eindhoven

Fitness Eindhoven, doelgericht trainen in rustige omgeving

Fitness in Eindhoven bij Healthy Habits is functioneel trainen in een rustige omgeving. Je traint op kwalitatief hoogwaardige apparatuur, voor optimaal doelgerichte & effectieve workouts. Daarbij krijg je kundige ondersteuning van onze coaches, die precies weten hoe ze jou kunnen raken en motiveren om net dat beetje extra uit jezelf te halen.

Effectieve fitness in Eindhoven, wat je doelstelling ook is

Misschien wil je graag wat kilo’s kwijt? Of een sterker, strakker of flexibeler lijf hebben? Of je vindt het gewoon lekker om even intensief te bewegen? Wat je persoonlijke omstandigheden ook zijn, waar je ook staat en wat je persoonlijke doelen ook zijn, onze gediplomeerde en deskundige coaches helpen je om deze zo goed en zo snel mogelijk te halen.

Persoonlijk plan en schema bij fitness Eindhoven

Zo kun je gebruikmaken van een persoonlijk plan met bijbehorend schema zodat je precies weet wat jij moet doen om je doelstellingen te halen. Bij het opstellen van dit plan kun je ook jouw specifieke wensen aangeven.

Revalidatie of herstel

Moet je herstellen van een blessure, ziekte of medische ingreep. Maak dan gebruik van deskundige ondersteuning van onze coaches en fysiotherapeuten.  Op basis van een schat aan kennis en ervaring op het gebied van het menselijk lichaam nemen zij je bij de hand bij een doordachte opbouw van je kracht, conditie en fitheid. Hiermee ben je zo snel mogelijk (terug) op je oude of gewenste niveau.

Milon Cirkel bij Essink City Gym fitness Eindhoven

Slank en fit in met een volledige training in slechts 35 minuten. Het kan met de Milon Cirkel bij Healthy Habits. Heb je weinig tijd? Ben je van nature niet zo sportief aangelegd maar wil je wel graag fit en gezond blijven? Dan in de Milon Cirkel van Healthy Habits perfect voor jou.

De voordelen van Milon Cirkel

snel

Een full-body workout in slechts 35 minuten!

gemakkelijk

Met jouw Milon chipcard passen de toestellen zich snel volautomatisch aan aan jouw persoonlijke instellingen

effectief

De wetenschappelijk bewezen mix van HIIT training, excentrisch trainen, progressieve belasting, drempelbelasting, specifieke adaptatie, microtraumata, periodisering en variatie.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.