Fysiotherapie Eindhoven Centrum

Heb je ergens last van? Ben je op zoek naar fysiotherapie? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

 

Ik ben Joris Blankestein, fysiotherapeut en heb sinds kort mijn fysiotherapie praktijk gevestigd in Eindhoven centrum. Klachten aan je bewegingsapparaat (lichaam) kunnen erg vervelend zijn. Naast de klacht zelf kan het ook invloed hebben op je persoonlijke omgeving en gesteldheid.

Middels fysiotherapeutisch onderzoek krijgen wij inzicht in je klachten. En door middel van adequate en doelgerichte interventies realiseren we op korte termijn een verlichting van pijn.

 

Het ontstaan van klachten

Vaak keren je klachten weer terug. Dit komt doordat er niks gedaan wordt aan de oorzaak en ontstaanswijze van uw klachten. Wij stellen onszelf daarom altijd de vraag: waarom zijn de klachten ontstaan?

De fysiotherapie behandeling wordt daarom ‘naast het vuurtje blussen’ ook ingericht op een systematisch en duurzaam herstel. Hierdoor keren de klachten niet nog een keer terug (recidiveren).

 

Optimale oplossing

Binnen onze fysiotherapie praktijk werken wij met veel plezier aan uw zorgvraag. We doen dit op een persoonlijke en betrokken manier. In samenspraak met jou zorgen we voor de meest optimale oplossing voor jouw klachten.

 

Kosten?

Wij als Healthy Habits fysiotherapie werken met alle zorgverzekeraars als gecontracteerde zorg aanbieder, dit betekent dat de behandeling in de meeste gevallen volledig vergoed wordt!

Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Vul het onderstaande formulier in, of je kunt me altijd bereiken op: 0613218120.

Fysiotherapie behandeling

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.