Laura Elbertsen

 

 

 

 

 

 

Mijn passie is mensen zich goed over en in zichzelf  laten voelen. Via voeding, beweging, én een gezond zelfbeeld. Mijn achtergrond ligt in de oriëntaalse dans, en ik heb de magie van deze oerdans mogen ervaren. Niet alleen binnen mijn eigen transformatie, maar ook bij de honderden vrouwen die ik les heb gegeven. Ik geef nog altijd bellydance en burlesque workshop. Om vrouwen in hun kracht te mogen zetten, is waar ik voor leef.

Yoga is een prachtige zustervorm van bellydance, beiden van origine uit India, geboren in de zelfde tijd. Een mystieke leer die je transformeert. Yoga en voeding werken binnen de ayurvedische leer nauw samen. En ik beschouw natuurlijke voeding als een onmisbare aanvulling op de yoga practice. Voeding werkt op hormonen, hormonen op hoe je je voelt. Binnen de yogaleer hoort ook een mindfulness practice en meditatie. In combinatie met technieken uit lifecoaching, brengt het helderheid en focus.

Mijn levensdoel was om spiritualiteit en innerlijke transformatie een wetenschappelijke basis te geven. Voor mijzelf, de juiste formule om op alle vlakken van mijn leven het beste eruit te halen wat erin zit. En mijn hart ligt in het connecten met mensen op wezenlijk niveau. Op de mat tijdens yoga, voor de spiegel tijdens dans, of met coaching aan tafel of wandelend. Namasté

samengevat

Professioneel Yoga Bellydance instructeur

15+ jaar professioneel oriëntaals instructrice en performer

7+ jaar ervaring als yoga instructrice en studio- eigenaresse

gediplomeerd voedingsdeskundige en gecertificeerd lifecoach

ervaringswerker adhd, burn out, chronische pijnklachten

Specialisaties

Re-Engergizing

Breng je energie levels terug omhoog

Mind & Body

Krijg meer vat op je emoties en stress

Relaxation

Ontspan en kom terug bij je kern

Strength Building

Vergroot je weerbaarheid

Stress Releif

Laat los wat niet meer bij je hoort

Body Transform

Breng vorm en kracht in je lichaam