Sportschool Eindhoven

Sportschool Eindhoven: sfeervol en kleinschalig

Sportschool in Eindhoven gezocht? Kom naar Healthy Habits. In onze sfeervolle, kleinschalige sportschool in Eindhoven is de drempel laag. Je vindt bij ons een breed aanbod in sport en beweging. Het maakt niet uit wat je niveau is, bij ons voelt iedereen zich thuis.

Groepslessen in sportschool Eindhoven

Vind je het leuk en inspirerend om samen met anderen te sporten of bewegen? Kies dan voor één van de meer dan honderd groepslessen per week in onze knusse sportschool in Eindhoven. Van HIIT-workouts voor de intensieve sporter tot de totale ontspanning tijdens Yoga Nidra, er zijn groepslessen voor iedereen.

Individuele fitness in sportschool Eindhoven

Individueel fitnessen kan in de sfeervolle, kleinschalige fitnessruimte van Healthy Habits, jouw kleinschalige sportschool in Eindhoven. En heb je niet veel tijd of wil je snel resultaten boeken: denk dan eens aan de Milon cirkel: een full-body workout is slechts 35 minuten.

De uitstekend opgeleide coaches van Healthy Habits

In onze kleinschalige en sfeervolle sportschool werk je op je eigen niveau. Of je nu wil werken aan je kracht, conditie, vitaliteit, flexibiliteit of herstel: onze uitstekend opgeleide, enthousiaste en motiverende coaches staan voor je klaar. Wat je niveau ook is en wat je doelstellingen ook zijn, onze trainers helpen je doelgericht verder met een persoonlijk, realistisch, resultaatgericht programma dat bij jou past.

Na inspanning volgt ontspanning

Even naar de sportschool moet naast inspanning ook vooral ontspanning zijn. Daarom hebben wij veel aandacht voor sfeer, zowel tijdens als na het sporten. In onze gezellige huiskamer kun je na het sporten even lekker ontspannen in fijne stoelen, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan na het sporten nog even gezellig na te kletsen.

 

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.