Coach

Maydie

Coach
Hoi iedereen, mijn naam is Maydie Smulders, ik ben 44 jaar en kom uit Eindhoven. Ik ben personal trainer en pilates docent. Sporten is belangrijk zowel voor het fysieke en het mentale lichaam. Daarom ben ik blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken om zo mijn kennis te delen met mensen! Met veel enthousiasme help ik onze leden om hun fitness doelen te behalen.

Sandra

Coach
Hallo allemaal, Ik ben Sandra en werk bij Healthy Habits als sportcoach. Mijn visie is dat je met persoonlijke aandacht ervoor kunt zorgen dat mensen met plezier aan een gezonde leefstijl kunnen werken. Ik geniet er van als mensen lekkerder in hun vel zitten en opbloeien in onze club. Ik wil de sporters bij Healthy Habits graag zoveel mogelijk aandacht geven en er voor zorgen dat ze met ontzettend veel plezier komen sporten. Ik hoop op die manier een beetje bij te kunnen dragen aan hun gezonde leefstijl. Wie weet tot binnenkort!

Julia

Coach
Mijn naam is Julia en werk nu ongeveer drie jaar bij Healthy Habits met heel veel plezier. Ik ben podotherapeut en heb voorheen mijn fitness diploma’s gehaald vanuit de opleiding sport en bewegen. Met mijn ervaring wil ik graag mensen motiveren en ondersteunen tijdens het sporten en de gezondheid. Het menselijk lichaam is namelijk prachtig en daar moeten we goed voor zorgen.

Lori

Coach
Hi iedereen! Mijn naam is Lori, ik ben 27 jaar oud en ik ben geboren in het mooie Zuid-Limburg. Sinds 2020 ben ik woonachtig in Eindhoven. Ik ben parttime coach bij Healthy Habits en dat doe ik met erg veel plezier. Mijn voornaamste doelen bij Healthy Habitszijn om de leden persoonlijk en professioneel te begeleiden/helpen waar ik kan en om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig en fijn voelt op de vloer. Mijn expertise ligt bij voeding. Ik ben afgestudeerd als voedingscoach en ik heb mij gespecialiseerd in onder andere hormoonhuishouding, maagverkleiningen, eetstoornissen en ziektebeelden zoals PDS en Diabetes. Daarnaast studeer ik momenteel nog Dietetiek in Den Haag waarbij ik inmiddels mijn laatste jaar in ga. Ook voor reguliere/niet medische vragen omtrent voeding en sport kunt u uiteraard bij mij terecht. Ik ga graag samen met u aan de slag om uw doel(en) te bereiken. Tot snel bij Healthy Habits!

Joris

Coach
Aangenaam, mijn naam is Joris Blankestein. Ik ben 24 jaar en kom uit Eindhoven. Ik ben werkzaam binnen Healthy Habits als Fysiotherapeut en personal trainer. Ik vind het belangrijk dat oefeningen op de juiste manier uitgevoerd worden, ter preventie van allerlei blessures. Dit in samenhang met leuke trainingen, waarbij ook gelachen mag worden. Hopelijk zie ik je snel op de club!