Wat is Healthy Habits

Wat is Healthy Habits

Je hebt weinig tijd, en niet altijd zin om te sporten, maar wil je toch fit en gezond blijven? Dat kan!

Bij Healthy Habits kun je op elk moment van de dag, zonder afspraak, binnenlopen voor een circuit training van 35 minuten. De coaches weten precies waarvoor je komt en zorgen voor een persoonlijke en doelgerichte training. Meer ervaren sporters kunnen ook langer komen trainen, maar voor wie weinig tijd heeft én resultaat wil, heb je bij ons aan 35 minuten genoeg!

In onze kleinschalige en sfeervolle sportschool werk je op je eigen niveau aan kracht, conditie, vitaliteit, flexibiliteit of herstel. De coaches helpen je met een persoonlijk, realistisch, resultaatgericht programma dat bij je past. Ervaar het gemak en plezier van Healthy Habits en je zit in no time weer lekker in je vel 😊

Onze Yoga Studio biedt daarnaast de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Onze ervaren coaches nemen je bij hand en zullen je met liefde introduceren in de yoga lessen.

De huiskamer van Healthy Habits is voor velen een gezellige ontmoetingsplaats in Eindhoven Centrum. Koffie en thee zijn gratis, er zijn fijne zitjes en er is altijd wel iemand om een praatje mee te maken. Ervaar het zelf en kom langs! Je bent altijd welkom om kennis te maken en onze sfeer te komen proeven!

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.