Yoga lessen &                           private coaching

 

        Dompel je onder in een YOGA beleving die bij jóu past

         

Onze aanpak gaat  net dat stapje verder …

Omdat niet iedereen hetzelfde is, hebben we een handige manier voor jou bedacht om yoga een regelrechte bron van weldaad te maken. Wij combineren Yoga met Voeding en Lifestyle counseling. Een algehele reiniging en update van lichaam en geest!

Tijdens de 1e Health Sessie van 1.5 uur, krijg je een uitgebreide anamnese, een yoga en ontspanningssessie en ga je naar huis met persoonlijke voedings- yoga en lifestyle adviezen. Ná de 1e sessie is het mogelijk om vervolg Health Sessies te plannen. Hierin komen persoonlijke doelstellingen, jouw wensen en succeservaringen aan bod.

Prijzen zijn conform uurtarief. Aanbiedingen zijn van korte duur, boek daarom zo snel mogelijk je persoonlijke health sessie in!

Zomer aanbieding!
1e Health Sessie
voor €35 ipv €75

 

3 Health Sessies
voor €99 ipv €150

 

 

Ervaar  de   comfort  van  yoga  privélessen !

Niet  iedereen  heeft  tijd  of  zin  om  een  yogastudio te bezoeken.
Ook bij beginners kan het idee van een groepsles een drempel zijn.
Want,  wat  kun je  verwachten?  Gaat  er wel  genoeg rekening met
jou gehouden worden? Of misschien is een groeples niets voor jou.

Er zijn veel voordelen aan een privéles. Het kan in de comfort van je eigen huis, op het tijdstip dat jou uitkomt, met een les op maat gemaakt.  Afgestemd  op jouw niveau, wensen en behoefte. Uiteraard is   het   ook   mogelijk   om  naar   de  praktijk  te komen op Withuishof!

Yoga actie!
Privé Yoga sesssie van 1.5 uur
tijdelijk van €75,- voor  €39,-

 

 

Mind & Soul

Yoga Nidra is dé nieuwe upcoming trend. Deze vorm van yoga is bijzonder, omdat het niet alleen geschikt is voor iedereen, een sessie geeft je het verfriste gevoel van een aantal uur diepe slaap. Yoga Nidra wordt daarom ook wel de yoga van de slaap genoemd. Het kalmeert het zenuwstelsel bij stress,  activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam en geeft je een gevoel van welzijn.  Een sessie bestaat uit een aantal lichte oefeningen, breath-work en daarna 30-40 minuten diep tot rust komend, comfortabel liggend op je matje. Een welverdiende mini vakantie voor je ziel!

Workshop op aanvraag
hosted by Laura Elbertsen

CannaYoga

Oftewel ‘enhanced yoga’. Deze les wordt als privéles of als groepsles op aanvraag gegeven. Bij CannaYoga open je de diepere lagen van je bewustzijn door het gebruik van CBD/ THC. Ideaal bij overmatige stress en fysieke klachten. Want het geef je inzicht in wat je voelt, waarom je dat voelt en wat je verder nodig hebt om je levensgeluk te verhogen. Een reis in jezelf waar je contact maakt met je Zelf, voorbij je gedachten, gevoelens en ervaringen. Een mooie transformerende ervaring die zowel sporadisch als regelmatig toegepast kan worden. Wij maken gebruik van een screening om de geschiktheid van de deelnemer te bepalen.

Workshop en privélessen op aanvraag.

Prijzen in overleg
hosted by CannaYoga

Love YogA?

Binnenkort meer over Yoga