Fysiotherapie Eindhoven

Heeft u ergens last van? Bent u op zoek naar fysiotherapie? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik ben Joris Blankestein, fysiotherapeut en heb sinds kort mijn fysiotherapie praktijk gevestigd in Eindhoven centrum.

Klachten aan uw bewegingsapparaat (lichaam) kunnen erg vervelend zijn. Naast de klacht zelf kan het ook invloed hebben op uw persoonlijke omgeving en gesteldheid.

Middels fysiotherapeutisch onderzoek krijgen wij inzicht in uw klachten. En door middel van adequate en doelgerichte interventies realiseren we op korte termijn een verlichting van pijn.

Het ontstaan van klachten

Vaak keren uw klachten weer terug. Dit komt doordat er niks gedaan wordt aan de oorzaak en ontstaanswijze van uw klachten. Wij stellen onszelf daarom altijd de vraag: waarom zijn de klachten ontstaan?

De fysiotherapie behandeling wordt daarom ‘naast het vuurtje blussen’ ook ingericht op een systematisch en duurzaam herstel. Hierdoor keren de klachten niet nog een keer terug (recidiveren).

Optimale oplossing

Binnen onze fysiotherapie praktijk werken wij met veel plezier aan uw zorgvraag. We doen dit op een persoonlijke en betrokken manier. In samenspraak met u zorgen we voor de meest optimale oplossing voor uw klachten.

Ik ben gevestigd op Willemstraat 22 in het centrum van Eindhoven. Om een afspraak te maken voor een gratis fysiotherapie behandeling kunt u bellen of appen met Patsy: 0622372781. Of vul het formulier hieronder in.

1 gratis behandeling

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.