Pilates Eindhoven

PILATES IN EINDHOVEN

TRAIN JE HOUDING, CORE, COÖRDINATIE & ADEMHALING

Met Pilates bij Healthy Habits in Eindhoven, focus je op jouw lichaamsstabiliteit. De oefeningen van Pilates zijn gericht op het corrigeren van onbalans in de stofwisseling van de spieren en het verbeteren van je houding, je evenwicht, coördinatie, kracht en flexibiliteit. Pilates maakt vele spiergroepen - ook de dieperliggende spieren - zowel sterker als soepeler. Dit verbetert de stabiliteit van je volledige lichaam. Ook zorgen de Pilates oefeningen voor een verbetering van de longinhoud en orgaanfuncties. Pilates is een zeer gevarieerde training die je heel goed kunt combineren met andere disciplines, zoals yoga. Lijkt het jou leuk om een keer mee te doen? Plan dan hieronder direct een gratis proefles in!

PILATES VOOR CORE-STABILITY

Healthy Habits biedt Pilates in Eindhoven als zeer effectieve workout voor core-stability. je traint het korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Deze spieren zijn essentieel voor je volledige lichaamsstabiliteit. Bij vrijwel alle sporten, werkzaamheden en dagelijkse bezigheden gebruik je deze spieren. Een sterke core vermindert de kans op bijvoorbeeld rugklachten, valpartijen en blessures. Pilates is daarom als core-training voor iedereen aan te raden.

 

Pilates in Eindhoven, een aanrader voor vrouwen én mannen

Veel mensen denken dat Pilates een typische vrouwentraining is. Maar dat is pertinent onwaar. Er zijn heel veel mannen die Pilates beoefenen, bijvoorbeeld als aanvullende training voor andere sporten. Of je als man nou houdt van duursport, explosieve sport, balsport, teamsport of individuele sport: training van je core-stability helpt je bij alle andere sporten beter presteren. Bovendien verlaagt Pilates het risico op blessures aanzienlijk. Daarom vinden wij Pilates in Eindhoven een aanrader voor iedereen.

Een aantrekkelijker, strakkere en slankere uitstraling met Pilates in Eindhoven

Pilates geeft je geen dikke spierballen of een sixpack. Wel versterkt het de diepe spieren, waardoor je hele lichaam strakker en slanker, maar tegelijk ook veel sterker en eleganter wordt. Zo geeft Pilates jou een sexy postuur zoals geen corrigerend ondergoed dat kan. Bovendien is je lijf stabieler en evenwichtiger waardoor je eleganter gaat bewegen. En ook dat ziet er aantrekkelijk uit!

VRAAG HIER JE GRATIS PROEFLES PILATES AAN

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.